Escenari descobertes

Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

ESCENARI DESCOBERTES

Dissabte 2 de juny – 17.30h / 18.45h / 20.00h
Diumenge 3 de juny – 17.00h / 18.15h / 19.30h

A l’escenari Descobertes hi podreu veure els alumnes més destacats del curs passat de l’escola 3 de Trébol. Una mostra de la vitalitat de l’art de la màgia i de la qualitat dels nous valors del nostre país en aquesta art.

FIMAG els vol tenir presents i per això cada any els ofereix un escenari per mostrar els seus espectacles al públic que ens visita.

MAG NIL

Dissabte 2 de juny – 17.30h

En Nil té quinze anys i ja en fa quasi tres que va iniciar-se al món de la màgia. Sense haver passat per cap escola ni curs, és totalment autodidacte. Fins i tot s’ha fabricat ell tot sol els trucs. El seu espectacle consta bàsicament de grans il·lusions, alternant amb jocs visuals i de participació, amb canvis de vestuari i l’ambientació que hi aporten la música, el fum i les llums.

PAUPI EL MAGO

Dissabte 2 de juny – 18.45h

Pau Rabascall -Paupi elMago- és un jove mag amb frescor i dinamisme. Presenta el seu espectacle Mai deixis de somniar, on sorprèn amb una màgia divertida, plena de participació i de sorpreses, on ens farà somniar desperts.

2n premi al festival Màgicus de Barcelona, 2n premi al Criterium de màgia de Creixell. L’any passat va participar fent màgia a celebrities en quatre programes de canal TAC12, també ho ha fet en el programa Toni Rovira y tú de la cadena 25TV.

ERIK I GEMMA

Dissabte 2 de juny – 20.00h

Els televisius Erik i Gemma (13 I 9 anys) van ser els més petits de l’especial Màgic de Got Talent. Amb el seu número de Grans Il·lusions i de Quick Change van ser escollits entre els tres millors mags infantils del món.

Guanyadors de la Copa 3 de Trébol Infantil 2017.

ens presentaran un dinàmic espectacle que no té res a envejar als mags de més edat.

ROGER SALA

Diumenge 3 de juny – 17.00h

Jove mag de quinze anys, l’any passat va guanyar el trofeu 3 de Trebol. Presenta un original espectacle on els efectes màgics es combinen en la trama de un Mag-Detectiu.
Divertit i simpàtic espectacle amb una execució impecable faran que gaudeixen petits i grans.

MIQUEL BRASÓ

Netejant la màgia

Diumenge 3 de juny – 18.15h

En Bobbie Rius, el gran mag, us porta un espectacle únic. Compta amb la col·laboració de la Paqui, una becària que per pagar-se les classes de màgia ha de netejar el teatre. Entre truc i truc, s’aniran descobrint els seus conflictes més íntims que els portaran a extrems desconeguts, on res és el que sembla i tot és possible.

LLUC MARÍN

Diumenge 3 de juny – 19.30h

Lluc Marín es el Mag més jove que ha tingut un espectacle unipersonal a FIMAG.
Amb un estil molt diferent aquest petit Mag de 10 anys presenta un look Steampunk i una realització increïble per a la seva curta edat.