Mag Lari | Dolce Vita

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

MAG LARI
Catalunya
Dolce vita

Diumenge, 3 de juny – 17:30h
Auditori Espai Ter
23€ / 20€ / 17€ / 14€

A Dolce Vita, el Mag Lari ens presenta un espectacle familiar on humor, màgia i diversió s’hi donen la mà. Fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris, el mag Lari ens sorprèn amb un extraordinari repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

Show àgil i divertit, on la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

El Mag Lari, il·lusionista des de fa quasi 30 anys, ha actuat en teatres d’arreu de Catalunya i l’estat i en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

Amb una trajectòria de més de 2.500 funcions “fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia”, ha recollit premis com l’Arc, el de millor espectacle a la Fira de Tàrrega, dos Butaques, el Premio Nacional de Magia i finalista a Català de l’any. Ha presentat el programa “Pura Magia” de TVE, on també era el director de l’acadèmia. El Mag Lari ha dirigit també l’espectacle Nada es imposible del Mago Pop.

Idea i guió: Josep Maria Lari
Direcció: David Pintó i Josep Maria Lari
Il·lusionista: Mag Lari
Assistent de màgia: Albert Obach
Veu en off: Pere Arquillué
Disseny d’il·luminació: Oriol Rufach

COMPRAR