LA FIRA2018-04-08T18:57:38+00:00

FIMAG – Tot un món d’il·lusió

Els carrers, les places i els equipaments culturals més emblemàtics de Torroella es tornen a omplir de màgia i d’il·lusió per setè any consecutiu. Amb constància, orgull i tenacitat FIMAG ha arribat a convertir-se en tot un referent capdavanter i punt de trobada per a mags i aficionats d’arreu.
Grans i petits es mereixen que les seves il·lusions es facin realitat. Des de FIMAG intentarem que això sigui possible, ni que sigui per uns instants. A l’Espai Ter hi podreu veure els grans espectacles de referència amb l’estrena al nostre país del Battement de peur de Laurent Piron, la Gran Gala Internacional, amb números extraordinaris, algun d’ells a punt de competir al campionat del món de Tòquio i el popular Mag Lari.
Però no podeu deixar escapar les gales solidària i de joves mags, ni el mercat màgic, ni els espectacles de les places, ni els d’espais singulars, ni podeu deixar de passar pel Pati Fimag, punt de trobada màgic, gastronòmic i d’esbarjo.
Perquè a FIMAG podem aparcar les cabòries i els maldecaps i deixar-nos portar a un món ple de màgia i d’il·lusió. Que comenci l’espectacle!